KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Shenzhen Flashine Lighting Co., Ltd iki diadegaké ing 2013, kita Produsèn anjog saka Smart Home & Products Lighting Kantor, kategori produk wis kalebu: LED Portable Lamp, LED Baby Night cahya, LED Wake-up cahya, LED bedside Lamp, Priksa-up LED Mirror Lamp, Desk LED Lampu, etc. We are melu riset inovatif, integrasi sumber lan operasi Highly efisiensin. Kita misi: Products minangka inti, ngluwihi pangarepan pelanggan '. Kabeh produk kang diduweni sertifikasi paten saka SIPO, EUIPO utawa USPTO.

Read More

News & Events