KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

Shenzhen Flashine Lighting Co, Ltd, u themelua në vitin 2013, ne jemi një prodhues kryesor i zgjuar Home & Zyra Produkte Ndriçimi, kategoria e produktit është e përfshirë: LED Portable llambë, LED Baby Night Drita, LED Wake-up dritë, LED llambë afër, make-up LED Mirror llambë, LED Desk llambë, etj Ne jemi të angazhuar në kërkime të reja, integrimin e burimeve dhe funksionimin e shumë të efektshme. Misioni ynë është: Produkte si thelbi, tejkaluar pritjet e konsumatorëve. Të gjitha produktet janë marrë çertifikatat patentë nga SIPO, EUIPO ose USPTO.

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje