kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

Shenzhen Flashine cahaya Co., Ltd diadegkeun dina 2013, urang téh produsén ngarah tina Smart Imah & Produk cahaya Kantor, kategori produk ieu kaasup: LED Hotspot lampu, LED Baby Peuting Lampu, LED Wake-up lampu, LED Bedside lampu, jieun-up LED Eunteung lampu, meja LED lampu, jeung sajabana Simkuring keur aya dina panalungtikan inovatif, integrasi daya sarta operasi kacida efisien. Misi kami nyaeta: Produk salaku inti, exceeding ekspektasi konsumén '. Sakabéh produk anu diala certifications patén tina SIPO, EUIPO atanapi USPTO.

Maca deui

News & Kajadian